WELZIJN
ZORG
WONEN
WERKEN BIJ LUCIVER
OVER ONS
HOME | CONTACT | A A A
ACTUEEL
17 maart 2017
Wandelen met NLdoet

Wat is er mooier dan de eerste echte lentezaterdag van het jaar heerlijk naar buiten. Zon in het gezicht, wind door de haren en de vogeltjes horen fluiten. Een groep van dertig vrijwilligers maakte dit op 11 maart mogelijk voor dertig bewoners van de verpleeghuizen van LuciVer.
Lees meer
25 januari 2017
Strategische Koers LuciVer 2016-2021

Wat is goed leven voor u? Hoe geeft u naar uw wens en mogelijkheden invulling aan betekenisvol leven, zingeving en spiritualiteit? Hoe wilt u wonen als u nu of later behoort tot de groep kwetsbare ouderen? En wat is dan uw wens voor de best mogelijke zorg en ondersteuning?
Lees meer
30 november 2016
Kinderen op bezoek in La Verna

Woensdag 23 november waren er in La Verna kleine Sint en Pietjes op bezoek. Met regelmaat bezoekt basisschool De Trinoom LuciVer. Dit keer in het thema van Sint en Piet.
Lees meer
22 november 2016
In gesprek over Wel Zijn en waardevolle momenten

LuciVer ontwikkelt welzijn naar een nieuw concept: de Welzijnswinkel. Om tot een goede organisatie te komen en daarin de ruimte te bieden voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en mantelzorgers bieden we maandelijks de kans om mee te denken in deze ontwikkeling.
Lees meer
10 november 2016
Dag van de Mantelzorg bij LuciVer

10 november is de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag is er extra aandacht voor mensen die de zorg hebben voor een naaste. De bewoners en klanten van LuciVer bedanken hun mantelzorger vandaag met een kaart.
Lees meer
25 oktober 2016
Een bijzonder bezoek

De een gehuld in een bloemetjesjurk, de ander in een broek met bretels en een maf bloesje. Beiden opgetuigd met een mooie rode neus. Er staat bijzonder bezoek voor de deur bij La Verna en Portiuncula. Daar zijn de “VisiteClowns”.
Lees meer
21 september 2016
Albert Dolmans nieuwe bestuurder van LuciVer

Per 16 september 2016 is Albert Dolmans benoemd als nieuwe bestuurder van Stichting LuciVer. Dolmans volgt daarmee Carla Cornuit op.
Lees meer
7 september 2016
Welkom op de Open Monumentendag bij LuciVer

Op zondag 11 september zetten wij onze deuren open voor de Open Monumentendag. Onder leiding van geestelijk verzorger Lida Koedooder wordt tweemaal een rondleiding gehouden over het voormalig kloosterterrein van Rivo Torto en La Verna.

Lees meer
29 juni 2016
Kansrijk plan voor vernieuwing wonen en zorg in Alverna
LuciVer en Talis werken plan uit voor nieuwbouw bij La Verna en extra verdiepingen op Portiuncula

LuciVer en Talis zijn al een behoorlijke tijd in gesprek over de toekomst van wonen en zorg in Wijchen. Het huidige verpleeg- en verzorgingshuis La Verna in Alverna is inmiddels sterk verouderd. LuciVer huurt La Verna van Talis. Een vraag is om vervangende huisvesting te realiseren voor de bewoners. Ook is de vraag naar passende huisvesting voor mensen met dementie groter dan het huidige aanbod.
Lees meer
16 juni 2016
Een biljart in de ontmoetingsruimte van Portiuncula

Sinds half juni kunnen bewoners van Portiuncula een potje biljarten op een professioneel biljart in de ontmoetingsruimte. Met dank aan de schenker en de sponsors!
Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ACTUEEL
Wandelen met NLdoet
Wat is er mooier dan de eerste echte lentezaterdag van het jaar heerlijk naar buiten. Zon in het gezicht, wind door de haren en de vogeltjes horen fluiten. Een groep van dertig vrijwilligers maakte dit op 11 maart mogelijk voor dertig bewoners van de verpleeghuizen van LuciVer. Lees meer
Strategische Koers LuciVer 2016-2021
Wat is goed leven voor u? Hoe geeft u naar uw wens en mogelijkheden invulling aan betekenisvol leven, zingeving en spiritualiteit? Hoe wilt u wonen als u nu of later behoort tot de groep kwetsbare ouderen? En wat is dan uw wens voor de best mogelijke zorg en ondersteuning? Lees meer
In gesprek over Wel Zijn en waardevolle momenten
LuciVer ontwikkelt welzijn naar een nieuw concept: de Welzijnswinkel. Om tot een goede organisatie te komen en daarin de ruimte te bieden voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en mantelzorgers bieden we maandelijks de kans om mee te denken in deze ontwikkeling. Lees meer
Kansrijk plan voor vernieuwing wonen en zorg in Alverna
LuciVer en Talis zijn al een behoorlijke tijd in gesprek over de toekomst van wonen en zorg in Wijchen. Het huidige verpleeg- en verzorgingshuis La Verna in Alverna is inmiddels sterk verouderd. LuciVer huurt La Verna van Talis. Een vraag is om vervangende huisvesting te realiseren voor de bewoners. Ook is de vraag naar passende huisvesting voor mensen met dementie groter dan het huidige aanbod. Lees meer
Al het nieuws
ZOEK