WELZIJN
ZORG
WONEN
WERKEN BIJ LUCIVER
OVER ONS
HOME | CONTACT | A A A
ACTUEEL
19 juni 2013
Beschuit met muisjes voor LuciVer

In het dierenverblijf van LuciVer zijn in de nacht van 15 op 16 juni jonge geitjes geboren. De dieren in de dierenweide, met naast de geiten onder andere konijnen, hertjes, kippen en parelhoenders worden verzorgd door vrijwilligers van LuciVer.
Lees meer
18 juni 2013
Gezellige drukte bij open dag

Op zaterdag 15 juni stonden de deuren van LuciVer open. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met welzijn, zorg en wonen bij LuciVer.
Lees meer
14 mei 2013
LuciVer viert Dag van de zorg

Medewerkers van LuciVer werden dinsdag 14 mei in het zonnetje gezet. Zo vierde LuciVer de jaarlijkse internationale Dag van de zorg.
Lees meer
13 mei 2013
Tijd voor taart voor de medewerkers van Zonnelied

Maandag 13 mei zijn de medewerkers van de afdeling Zonnelied van LuciVer verrast door een heerlijke slagroomtaart die hen door mevrouw Agnes Willems werd aangeboden via Omroep Gelderland.
Lees meer
26 april 2013
Druk bezocht afscheid Ine Kremers

Na zich bijna 37 jaar te hebben ingezet voor LuciVer en haar bewoners heeft Ine Kremers, teamleider van de afdeling Somatiek, LuciVer verlaten. Samen met haar man gaat Ine van haar welverdiende vrije tijd genieten.
Lees meer
9 april 2013
Wensboom laat wensen uitkomen

Onder grote belangstelling is op 9 april in de recreatiezaal van La Verna de wensboom onthuld. Samen met LuciVer-bestuurder Carla Cornuit onthulde de jarige mevrouw Kersten, bewoner van La Verna, de boom.
Lees meer
1 maart 2013
Soap over werken in de zorg

Nederland krijgt er een dagelijkse soap bij. Vanaf 25 maart is elke werkdag de soap Malaika te zien. Een initiatief van zorgondernemers en brancheorganisatie ActiZ.
Lees meer
17 februari 2013
HKZ-keurmerk opnieuw behaald!

Eens in de drie jaar wordt LuciVer door een onafhankelijk bureau getoetst of welzijn, zorg, wonen en diensten voldoen aan de landelijke kwaliteitscriteria.
Lees meer
12 februari 2013
Een 'beestachtige' carnavalsavond

“Een beestachtig joar”, noemde Prins Twan van het Wijchense Urnerijk dit carnavalsjaar. Het zou beestachtig gezellig en leuk worden. En dat werd het ook tijdens de carnavalsavond van LuciVer.
Lees meer
31 januari 2013
Nieuwe burgemeester bezoekt LuciVer

De heer Verheijen arriveerde op de fiets om 10.00 uur in La Verna, vergezeld door een deel van de CDA-fractie, en schoof aan bij de koffie met cliënten.
Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ACTUEEL
Wandelen met NLdoet
Wat is er mooier dan de eerste echte lentezaterdag van het jaar heerlijk naar buiten. Zon in het gezicht, wind door de haren en de vogeltjes horen fluiten. Een groep van dertig vrijwilligers maakte dit op 11 maart mogelijk voor dertig bewoners van de verpleeghuizen van LuciVer. Lees meer
Strategische Koers LuciVer 2016-2021
Wat is goed leven voor u? Hoe geeft u naar uw wens en mogelijkheden invulling aan betekenisvol leven, zingeving en spiritualiteit? Hoe wilt u wonen als u nu of later behoort tot de groep kwetsbare ouderen? En wat is dan uw wens voor de best mogelijke zorg en ondersteuning? Lees meer
In gesprek over Wel Zijn en waardevolle momenten
LuciVer ontwikkelt welzijn naar een nieuw concept: de Welzijnswinkel. Om tot een goede organisatie te komen en daarin de ruimte te bieden voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en mantelzorgers bieden we maandelijks de kans om mee te denken in deze ontwikkeling. Lees meer
Kansrijk plan voor vernieuwing wonen en zorg in Alverna
LuciVer en Talis zijn al een behoorlijke tijd in gesprek over de toekomst van wonen en zorg in Wijchen. Het huidige verpleeg- en verzorgingshuis La Verna in Alverna is inmiddels sterk verouderd. LuciVer huurt La Verna van Talis. Een vraag is om vervangende huisvesting te realiseren voor de bewoners. Ook is de vraag naar passende huisvesting voor mensen met dementie groter dan het huidige aanbod. Lees meer
Al het nieuws
ZOEK