WELZIJN
ZORG
WONEN
WERKEN BIJ LUCIVER
OVER ONS
HOME | CONTACT | A A A
ACTUEEL
10 juni 2016
Kamerdeuren of voordeuren?

Sinds kort zien de kamerdeuren van de appartementen op de PG-afdelingen Zonnelied en Portiuncula eruit als “voordeuren” van woningen. Hierdoor zien de “saaie” gangen er heel aangenaam en gezellig uit. Het is net of je door een straatje loopt….
Lees meer
8 juni 2016
Tuinfeest met oldtimers

Dit jaar beleven we bij LuciVer op 26 juni een groots tuinfeest voor cliënten en bezoekers van LuciVer. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met oldtimerclub ‘Old-Timer Vrienden Wijchen’.
Lees meer
19 mei 2016
Brunch voor de medewerkers op Dag van de Zorg

Op 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale en de Dag van de Zorg, zijn de medewerkers van LuciVer in het zonnetje gezet in de vorm van een brunch met dit jaar als thema een boerenkoffietafel.
Lees meer
19 mei 2016
Bezoek LuciVer tijdens de open dag op zaterdag 4 juni

Op zaterdag 4 juni van 11.00 tot 15.00 uur zet LuciVer de deuren open. Een goede gelegenheid om kennis te maken met LuciVers welzijn, zorg en wonen.
Lees meer
14 april 2016
Initiatiefgroep maakt zich sterk voor kleine zorgorganisaties

De initiatiefgroep ‘Wie het kleine niet eert….’ maakt zich sterk voor de bijzondere positie van kleine, vitale zorgorganisaties in de gezondheidszorg in Nederland. LuciVer doet mee aan deze initiatiefgroep.
Lees meer
8 februari 2016
LuciVer haalt de carnavalssfeer uit het dorp naar binnen

Als het de bedoeling is dat wonen in het verpleeghuis zoveel mogelijk lijkt op hoe het daarvoor thuis was, hoort carnaval er ook bij voor wie dat wil vieren.
Lees meer
28 januari 2016
Subsidie voor verbetering inrichting PG-afdeling Portiuncula

Om de inrichting van de PG-afdeling in Portiuncula beter af te stemmen op omgevingszorg heeft LuciVer een subsidie toegekend gekregen vanuit het Aanmoedigingsfonds van de Koninklijke Facultatieve.
Lees meer
10 december 2015
Pilot Zorgvernieuwing van start

In het kader van het landelijk programma Waardigheid & Trots is LuciVer door VWS geselecteerd als deelnemer aan de Pilot Zorgvernieuwing. LuciVer heeft hiervoor een verbeterproject opgesteld bestaande uit drie onderdelen. Ze worden onder de titel Zorgvernieuwing LuciVer door drie aparte werkgroepen uitgevoerd.
Lees meer
16 oktober 2015
Liederentafel in Portiuncula

De Liederentafel is een succesvolle activiteit die al enkele jaren goed word bezocht op de locatie La Verna. Vanaf september wordt deze gezellige meezingmiddag ook in de Ontmoetingsruimte van Portiuncula georganiseerd.
Lees meer
6 oktober 2015
Informatiemarkt Bewust Wonen

Op zaterdag 10 oktober organiseert MEER Welzijn Wijchen samen met de gemeente Wijchen, Wijchense ondernemers, Talis en een aantal (zorg)organisaties de Informatiemarkt Bewust Wonen.
Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ACTUEEL
Wandelen met NLdoet
Wat is er mooier dan de eerste echte lentezaterdag van het jaar heerlijk naar buiten. Zon in het gezicht, wind door de haren en de vogeltjes horen fluiten. Een groep van dertig vrijwilligers maakte dit op 11 maart mogelijk voor dertig bewoners van de verpleeghuizen van LuciVer. Lees meer
Strategische Koers LuciVer 2016-2021
Wat is goed leven voor u? Hoe geeft u naar uw wens en mogelijkheden invulling aan betekenisvol leven, zingeving en spiritualiteit? Hoe wilt u wonen als u nu of later behoort tot de groep kwetsbare ouderen? En wat is dan uw wens voor de best mogelijke zorg en ondersteuning? Lees meer
In gesprek over Wel Zijn en waardevolle momenten
LuciVer ontwikkelt welzijn naar een nieuw concept: de Welzijnswinkel. Om tot een goede organisatie te komen en daarin de ruimte te bieden voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en mantelzorgers bieden we maandelijks de kans om mee te denken in deze ontwikkeling. Lees meer
Kansrijk plan voor vernieuwing wonen en zorg in Alverna
LuciVer en Talis zijn al een behoorlijke tijd in gesprek over de toekomst van wonen en zorg in Wijchen. Het huidige verpleeg- en verzorgingshuis La Verna in Alverna is inmiddels sterk verouderd. LuciVer huurt La Verna van Talis. Een vraag is om vervangende huisvesting te realiseren voor de bewoners. Ook is de vraag naar passende huisvesting voor mensen met dementie groter dan het huidige aanbod. Lees meer
Al het nieuws
ZOEK