WELZIJN
ZORG
WONEN
WERKEN BIJ LUCIVER
OVER ONS
HOME | CONTACT | A A A
ACTUEEL
31 maart 2015
iPads voor dagbegeleiding De Instap

Aan dagbegeleiding De Instap in Portiuncula zijn in maart iPads overhandigd. Deze mini-computers, ook wel tablets genoemd, zijn door de Rabobank aan LuciVer geschonken.
Lees meer
19 maart 2015
Stichting Vrienden van LuciVer schenkt geluidsinstallatie

Op maandag 16 maart bood Marjan van Gelder namens de Stichting Vrienden van LuciVer een geluidsinstallatie aan die bestemd is voor de ontmoetingsruimte van de locatie Portiuncula.
Lees meer
3 maart 2015
Carnaval bij LuciVer

Ook dit jaar is de carnaval niet onopgemerkt voorbij gegaan bij LuciVer. Zowel carnavalsvereniging De Berendonckers als Prins Stan en Jeugdprinses Inge sloten aan bij dit feest dat enthousiast werd gevierd op dinsdagavond 17 februari.
Lees meer
18 februari 2015
Viering 200 jaar Don Bosco

Op donderdag 29 januari 2015 vierden de Salesianen dat hun stichter Don Bosco 200 jaar geleden in Italië werd geboren. Genodigden, bewoners en medewerkers werden getrakteerd op de voorstelling ‘De bijbel in een uur’.
Lees meer
30 januari 2015
Start Dementiecafé in Wijchen

Op maandag 9 februari start het Dementiecafé in Wijchen met de lezing “Ik begrijp niet dat hij me niet begrijpt”, over De Wondere Wereld van Dementie.
Lees meer
28 januari 2015
De hobbyclub van Portiuncula presenteerde zich

Een half jaar geleden vroeg de activiteitencommissie van de locatie Portiuncula of bewoners wensen hadden voor andere activiteiten in huis. Daarop kwam het voorstel een hobbyclub te beginnen.
Lees meer
25 januari 2015
Salesianen vieren feest

Op 16 augustus 2015 is het tweehonderd jaar geleden dat de stichter van de congregatie van de Salesianen, de priester Jan (Giovanni) Bosco, in Italië werd geboren. Dit wordt uitgebreid gevierd.
Lees meer
21 januari 2015
‘Mensen met dementie praten en doen mee in Wijchen’

De gemeente Wijchen is gestart met het project ‘Goed wonen met dementie in de gemeente Wijchen’. In dit project werkt de gemeente samen met organisaties die zich bezighouden met wonen, welzijn en zorg in Wijchen.
Lees meer
9 januari 2015
Wijchens oudste tweeling woont bij LuciVer

In het Wijchens weekblad De Wegwijs werd onlangs aandacht besteed aan de oudste tweeling van Wijchen: de 92-jarige zussen Jacoba en Petronella van Steijn, Franciscanessen van St. Lucia.
Lees meer
4 januari 2015
Kom kennismaken met LuciVer!

Ben je verzorgende of verpleegkundige en op zoek naar een (andere) baan in de zorg? Kom dan kennismaken met LuciVer en laat je informeren over de mogelijkheden binnen LuciVers welzijn, zorg en wonen.
Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ACTUEEL
Wandelen met NLdoet
Wat is er mooier dan de eerste echte lentezaterdag van het jaar heerlijk naar buiten. Zon in het gezicht, wind door de haren en de vogeltjes horen fluiten. Een groep van dertig vrijwilligers maakte dit op 11 maart mogelijk voor dertig bewoners van de verpleeghuizen van LuciVer. Lees meer
Strategische Koers LuciVer 2016-2021
Wat is goed leven voor u? Hoe geeft u naar uw wens en mogelijkheden invulling aan betekenisvol leven, zingeving en spiritualiteit? Hoe wilt u wonen als u nu of later behoort tot de groep kwetsbare ouderen? En wat is dan uw wens voor de best mogelijke zorg en ondersteuning? Lees meer
In gesprek over Wel Zijn en waardevolle momenten
LuciVer ontwikkelt welzijn naar een nieuw concept: de Welzijnswinkel. Om tot een goede organisatie te komen en daarin de ruimte te bieden voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en mantelzorgers bieden we maandelijks de kans om mee te denken in deze ontwikkeling. Lees meer
Kansrijk plan voor vernieuwing wonen en zorg in Alverna
LuciVer en Talis zijn al een behoorlijke tijd in gesprek over de toekomst van wonen en zorg in Wijchen. Het huidige verpleeg- en verzorgingshuis La Verna in Alverna is inmiddels sterk verouderd. LuciVer huurt La Verna van Talis. Een vraag is om vervangende huisvesting te realiseren voor de bewoners. Ook is de vraag naar passende huisvesting voor mensen met dementie groter dan het huidige aanbod. Lees meer
Al het nieuws
ZOEK