WELZIJN
ZORG
WONEN
WERKEN BIJ LUCIVER
OVER ONS
HOME | CONTACT | A A A
ACTUEEL
20 december 2014
Kerstvieringen vrijwilligers en medewerkers

Woensdag 17 december organiseerde de kerstcommissie de jaarlijkse kerstvieringen voor vrijwilligers en medewerkers van LuciVer.
Lees meer
17 december 2014
LuciVer gehercertificeerd voor het HKZ Kwaliteitscertificaat

Op 3 en 4 december heeft LuciVer bezoek gehad van twee auditoren namens certificeringsbureau DNV. Het was aan hen om te toetsen of LuciVer nog steeds voldoet aan de HKZ-kwaliteitsnormen.
Lees meer
17 december 2014
Kerstmarkt LuciVer een groot succes

Dinsdag 16 december was De Ark in LuciVers locatie La Verna omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt.
Lees meer
11 december 2014
Vrijwilligersfeest op 3 december in De Markies

Ook dit jaar organiseerde LuciVer voor haar vrijwilligers een feestelijke avond als dank voor hun inzet in het afgelopen jaar. Dit jaar konden zij genieten van een buffet bij Zaal De Markies in Alverna.
Lees meer
10 december 2014
Sinterklaas bezoekt LuciVer

Begin december kreeg LuciVer hooggeëerd bezoek. De goedheiligman kwam op dinsdagmiddag 2 december samen met zijn twee Pieten op bezoek bij de bewoners van LuciVer. En de dag daarna was hij weer present, ditmaal bij de Sinterklaasmiddag voor de kinderen van medewerkers.
Lees meer
30 november 2014
De Afscheidswijzer

In Nederland vinden veel mensen het moeilijk te praten over de dood, het laatste afscheid en alles wat daarmee te maken heeft. De makers van de Afscheidswijzer hebben zich ten doel gesteld dit te doorbreken. De doelstelling van de makers is dan ook: van taboe naar tijdige oriëntatie.
Lees meer
26 november 2014
Website Stichting Vrienden van LuciVer is online

Stichting Vrienden van LuciVer richt zich op het bevorderen van het welzijn van cliënten van LuciVer. De Stichting doet dit door het financieel ondersteunen van activiteiten en voorzieningen die niet bekostigd kunnen worden vanuit het instellingsbudget van LuciVer, maar die voor het welzijn van de cliënten van LuciVer van grote betekenis zijn. Cliënten, contactpersonen, medewerkers en vrijwilligers van LuciVer kunnen hiervoor een aanvraag indienen.
Lees meer
13 november 2014
Nuance nodig in publiciteit over kwaliteit verpleeg- en verzorgingshuiszorg

De afgelopen dagen is in verschillende kranten en op radio en tv veel aandacht voor de kwaliteit in verpleeg- en verzorgingshuizen. Dit naar aanleiding van de uitspraken van twee mantelzorgers begin november in het AD over de zorg voor hun beide echtgenotes in een verpleeghuis.
Lees meer
12 november 2014
Infomarkt 'Bewust Wonen' druk bezocht

Op zaterdag 8 november vond in zalencomplex Verploegen in Wijchen de informatiemarkt Bewust Wonen plaats. De markt, die een groot aantal bezoekers trok, werd georganiseerd door de gemeente Wijchen samen met zorginstellingen, woningbouwcorporaties, en MEER Welzijn.
Lees meer
5 november 2014
Bezoek de stand van LuciVer tijdens de Infomarkt 'Bewust Wonen' op 8 november

MEER Welzijn Wijchen organiseert samen met de gemeente Wijchen, Wijchense ondernemers, Talis en een aantal (zorg)organisaties de Informatiemarkt Bewust Wonen. Ook medewerkers van LuciVer zijn aanwezig om u nader te informeren over de wijze waarop u zo lang als mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.
Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ACTUEEL
Wandelen met NLdoet
Wat is er mooier dan de eerste echte lentezaterdag van het jaar heerlijk naar buiten. Zon in het gezicht, wind door de haren en de vogeltjes horen fluiten. Een groep van dertig vrijwilligers maakte dit op 11 maart mogelijk voor dertig bewoners van de verpleeghuizen van LuciVer. Lees meer
Strategische Koers LuciVer 2016-2021
Wat is goed leven voor u? Hoe geeft u naar uw wens en mogelijkheden invulling aan betekenisvol leven, zingeving en spiritualiteit? Hoe wilt u wonen als u nu of later behoort tot de groep kwetsbare ouderen? En wat is dan uw wens voor de best mogelijke zorg en ondersteuning? Lees meer
In gesprek over Wel Zijn en waardevolle momenten
LuciVer ontwikkelt welzijn naar een nieuw concept: de Welzijnswinkel. Om tot een goede organisatie te komen en daarin de ruimte te bieden voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en mantelzorgers bieden we maandelijks de kans om mee te denken in deze ontwikkeling. Lees meer
Kansrijk plan voor vernieuwing wonen en zorg in Alverna
LuciVer en Talis zijn al een behoorlijke tijd in gesprek over de toekomst van wonen en zorg in Wijchen. Het huidige verpleeg- en verzorgingshuis La Verna in Alverna is inmiddels sterk verouderd. LuciVer huurt La Verna van Talis. Een vraag is om vervangende huisvesting te realiseren voor de bewoners. Ook is de vraag naar passende huisvesting voor mensen met dementie groter dan het huidige aanbod. Lees meer
Al het nieuws
ZOEK