WELZIJN
ZORG
WONEN
WERKEN BIJ LUCIVER
OVER ONS
HOME | CONTACT | A A A
ACTUEEL
10 juni 2014
Een zeer geslaagde middag

Meer Welzijn Wijchen organiseerde een bustochtje door de kerkdorpen van Wijchen. Een aantal bewoners van LuciVer kreeg het aanbod de rit mee te maken. En dat aanbod werd met enthousiasme aangenomen. Hier leest u het verslag van activiteitenbegeleider Marga van der Weem van een zeer geslaagde middag.
Lees meer
15 mei 2014
Jong ontmoet oud

LuciVer wil de ontmoeting tussen jong en oud bevorderen en biedt daarom maatschappelijke stages aan voor jongeren. Een van de stagiaires die in dit kader bij LuciVer werkzaam was, is Demi Tersluijsen, derdejaars leerling van het Maaswaal College in Wijchen.
Lees meer
15 mei 2014
Een bedankje voor alle medewerkers van LuciVer

Rond 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale, is het in zorginstellingen over de hele wereld traditie om bijzondere aandacht te schenken aan de grote bijdrage van medewerkers in de zorg. Ook bij LuciVer is deze dag niet zo maar voorbij gegaan.
Lees meer
22 april 2014
Team Somatiek wint de eerste LuciVerspelen

Dinsdag 22 april vonden de eerste LuciVerspelen plaats. Na een spannende en sportieve strijd in muismeppen, spiraalbewegen, springsjoelen, lopen op latten en puzzelen mocht team Somatiek de wisselbeker in ontvangst nemen.
Lees meer
1 april 2014
Benoeming Cliëntenraad LuciVer

Op 1 april was er naast tijd voor grappen ook tijd voor een serieuze aangelegenheid met een feestelijk tintje. Op die dag heeft Carla Cornuit, bestuurder van LuciVer, de leden van de Cliëntenraad formeel benoemd.
Lees meer
14 maart 2014
Wethouder Wintjes opent uitleenservice van scootmobiel en rolstoel bij LuciVer

Zijn er momenten dat u een scootmobiel of rolstoel kunt gebruiken? Bijvoorbeeld omdat u (tijdelijk) minder goed ter been bent en er toch op uit wilt? Maar heeft u deze niet iedere dag nodig? Dan kunt u voortaan gratis een scootmobiel of rolstoel lenen in LuciVers locatie La Verna.
Lees meer
13 maart 2014
Vergeet mij niet! Nieuw tv-programma over dementie

Vanaf dinsdag 18 maart zendt Omroep Gelderland zes delen uit van de nieuwe indringende tv-serie over dementie Vergeet mij niet!. In deze serie ziet u het dagelijks leven van vier mensen die moeten leven met hun eigen, specifieke vorm van dementie.
Lees meer
7 maart 2014
DementieVraagwijzer online

Onlangs is de nieuwe DementieVraagwijzer online gegaan. Deze digitale vraagbaak is bedoeld om mensen te helpen die in hun omgeving te maken hebben met dementie.
Lees meer
28 februari 2014
Een pluim voor LuciVer en haar medewerkers!

Cliënten en contactpersonen zijn over het algemeen tevreden over de zorg- en dienstverlening van LuciVer. Dit blijkt uit het cliënttevredenheidsonderzoek dat eind 2013 heeft plaatsgevonden.
Lees meer
25 februari 2014
Dieren op bezoek

Ook dit jaar is het Happy Pets Knuffelteam weer een regelmatige en vooral graag geziene gast op kleinschalig wonen Portiuncula en Zonnelied. Verschillende afspraken zijn alweer gemaakt.
Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ACTUEEL
Wandelen met NLdoet
Wat is er mooier dan de eerste echte lentezaterdag van het jaar heerlijk naar buiten. Zon in het gezicht, wind door de haren en de vogeltjes horen fluiten. Een groep van dertig vrijwilligers maakte dit op 11 maart mogelijk voor dertig bewoners van de verpleeghuizen van LuciVer. Lees meer
Strategische Koers LuciVer 2016-2021
Wat is goed leven voor u? Hoe geeft u naar uw wens en mogelijkheden invulling aan betekenisvol leven, zingeving en spiritualiteit? Hoe wilt u wonen als u nu of later behoort tot de groep kwetsbare ouderen? En wat is dan uw wens voor de best mogelijke zorg en ondersteuning? Lees meer
In gesprek over Wel Zijn en waardevolle momenten
LuciVer ontwikkelt welzijn naar een nieuw concept: de Welzijnswinkel. Om tot een goede organisatie te komen en daarin de ruimte te bieden voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en mantelzorgers bieden we maandelijks de kans om mee te denken in deze ontwikkeling. Lees meer
Kansrijk plan voor vernieuwing wonen en zorg in Alverna
LuciVer en Talis zijn al een behoorlijke tijd in gesprek over de toekomst van wonen en zorg in Wijchen. Het huidige verpleeg- en verzorgingshuis La Verna in Alverna is inmiddels sterk verouderd. LuciVer huurt La Verna van Talis. Een vraag is om vervangende huisvesting te realiseren voor de bewoners. Ook is de vraag naar passende huisvesting voor mensen met dementie groter dan het huidige aanbod. Lees meer
Al het nieuws
ZOEK