WELZIJN
ZORG
WONEN
WERKEN BIJ LUCIVER
OVER ONS
HOME | CONTACT | A A A
ACTUEEL
1 oktober 2013
Goede opkomst loopbaan-inloopuren

Op 30 september zette LuciVer de deuren open voor verpleegkundigen en verzorgenden die op zoek zijn naar een (andere) baan in de zorg.
Lees meer
20 september 2013
Samen de zorg in beweging brengen

Vrijdag 20 september werd op het terrein van het nationaal sportcentrum Papendal voor de zesde keer de SDB Zorgmarathon gelopen. En LuciVer was erbij!
Lees meer
11 september 2013
Verpleegkundige of verzorgende? Kom kennismaken!

Ben je verzorgende of verpleegkundige en op zoek naar een (andere) baan in de zorg? Kom dan kennismaken met LuciVer en laat je informeren over de mogelijkheden binnen LuciVers welzijn, zorg en wonen.
Lees meer
1 september 2013
100 maal Drieluik

Deze maand verschijnt de 100ste uitgave van Drieluik, het cliëntenblad van LuciVer. Precies negen jaar geleden werd het eerste nummer uitgebracht met als doel de betrokkenheid van cliënten bij LuciVer te bevorderen en hen te informeren over allerhande zaken die spelen binnen LuciVer.
Lees meer
5 augustus 2013
LuciVer op Wijchense Omroep

Vanaf maandagavond 5 augustus zendt de Wijchense Omroep een week lang op de even uren de documentaire Mijn Hoofd in de Wolken uit. De documentaire speelt zich grotendeels af op LuciVers locatie Portiuncula. Ook is er een interview met een bewoonster van de afdeling Zonnelied in La Verna en haar echtgenoot.
Lees meer
17 juli 2013
Vierdaagse-doorkomst Alverna een groot feest

Ook dit jaar kwamen de lopers die deelnamen aan de Nijmeegse Vierdaagse over de Leemweg door Alverna in de richting van Wijchen. Rondom de locaties Rivo Torto en La Verna was het groot feest.
Lees meer
11 juli 2013
Jacques Zegers nieuwe manager Facilitair & Wonen

Sinds 1 juli is Jacques Zegers in dienst bij LuciVer als manager Facilitair & Wonen. Hij volgt daarmee Desiree Hendrix op, die zich na ruim 6 jaar te hebben ingezet voor LuciVer een functie elders heeft aanvaard.
Lees meer
10 juli 2013
LuciVer tekent contract huishoudelijke hulp met gemeente Wijchen

LuciVer en de gemeente Wijchen hebben woensdag 10 juli een tweejarig contract ondertekend voor de levering van hulp bij het huishouden in de wooncomplexen La Verna, Portiuncula en Rivo Torto in Alverna. Wethouder Mark Wintjes van Sociale Zaken en bestuurder Carla Cornuit tekenden het contract respectievelijk namens de gemeente en LuciVer.
Lees meer
8 juli 2013
Mooi resultaat voor LuciVer bij landelijke kwaliteitsmeting

Eind 2012 en begin 2013 heeft de jaarlijkse landelijke kwaliteitsmeting in de sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg plaats gevonden. Bij LuciVer wordt deze meting in de wandelgangen ook wel de meetweek genoemd.
Lees meer
2 juli 2013
10 jaar Stichting LuciVer

Dinsdag 2 juli 2013 was het 10 jaar geleden dat Stichting LuciVer is ontstaan uit een samengaan van de stichtingen KBO St. Lucia en La Verna. Cliënten en medewerkers van LuciVer en bewoners van de appartementencomplexen Portiuncula en Rivo Torto hebben onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers dit heuglijke feit gevierd.
Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ACTUEEL
Wandelen met NLdoet
Wat is er mooier dan de eerste echte lentezaterdag van het jaar heerlijk naar buiten. Zon in het gezicht, wind door de haren en de vogeltjes horen fluiten. Een groep van dertig vrijwilligers maakte dit op 11 maart mogelijk voor dertig bewoners van de verpleeghuizen van LuciVer. Lees meer
Strategische Koers LuciVer 2016-2021
Wat is goed leven voor u? Hoe geeft u naar uw wens en mogelijkheden invulling aan betekenisvol leven, zingeving en spiritualiteit? Hoe wilt u wonen als u nu of later behoort tot de groep kwetsbare ouderen? En wat is dan uw wens voor de best mogelijke zorg en ondersteuning? Lees meer
In gesprek over Wel Zijn en waardevolle momenten
LuciVer ontwikkelt welzijn naar een nieuw concept: de Welzijnswinkel. Om tot een goede organisatie te komen en daarin de ruimte te bieden voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en mantelzorgers bieden we maandelijks de kans om mee te denken in deze ontwikkeling. Lees meer
Kansrijk plan voor vernieuwing wonen en zorg in Alverna
LuciVer en Talis zijn al een behoorlijke tijd in gesprek over de toekomst van wonen en zorg in Wijchen. Het huidige verpleeg- en verzorgingshuis La Verna in Alverna is inmiddels sterk verouderd. LuciVer huurt La Verna van Talis. Een vraag is om vervangende huisvesting te realiseren voor de bewoners. Ook is de vraag naar passende huisvesting voor mensen met dementie groter dan het huidige aanbod. Lees meer
Al het nieuws
ZOEK